Μήνυμα  Προέδρου ΠΟΜΕΝΣ

 

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της Πατρίδας μας, και όλης της ανθρωπότητας επιβάλλεται ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ, προτάσσοντας πρωτίστως το ΚΑΘΗΚΟΝ.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ως κύριος πυλώνας σταθερότητας δίνουν το παρόν σε όλα τα μέτωπα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, τόσο στα χερσαία σύνορά μας στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όσο και στα στρατιωτικά νοσοκομεία μας με το πλήρως καταρτισμένο υγειονομικό και ιατρικό προσωπικό.

Δεν μας χωρίζει τίποτα. Απέναντι στον αόρατο εχθρό, δεν είμαστε ένστολοι ή ιατροί και νοσηλευτές, δεν είμαστε ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι. Είμαστε μαχητές της ανθρωπότητας, όλοι μια γροθιά και ο καθένας ξεχωριστά  από τη δική του θέση ευθύνης ενεργεί για το κοινό καλό.

Διχαστικές τοποθετήσεις που στοχεύουν αυτούς τους κλάδους, που παλεύουν για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΥΓΕΙΑ των πολιτών, δεν είναι ανεκτές και δεν εκφράζουν κανένα φορέα εκπροσώπησης αυτών.

Σ΄αυτή την μάχη απαιτείται αγαστή συνεργασία και δεν θα ωφελήσουν κανέναν δηλώσεις και μικροπολιτικές που μόνο σκοπό έχουν να σπάσουν το αρραγές ανθρώπινο μέτωπο.

Οι προσπάθειες των συναδέλφων μας, χαίρουν εκτίμησης και αναγνώρισης από το σύνολο του Ελληνικού Λαού και του Πολιτικού κόσμου.

Και αυτό αποτυπώνεται στις δυναμικές πρωτοβουλίες μα πάνω απ΄όλα στην αμεσότητα των αποφάσεων του Πρωθυπουργού της Χώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι η ΠΟΜΕΝΣ με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της προάσπισης των συμφερόντων και δικαιωμάτων των στελεχών των ΕΔ. και των οικογενειών τους.

 

Δημήτριος Ρώτας

Πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ

Facebook