ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 06-09-2019, 84η ΔΕΘ

Κοινή σύσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να συντονίσουν τον αγώνα τους, ενόψει των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό της Χώρας και των εξαγγελιών του για την οικονομική πολιτική της νέας Κυβέρνησης, που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Δυστυχώς, στο διαρρεύσαν από πέρυσι χρονικό διάστημα, η πλειοψηφία των αιτημάτων που είχαμε συμπεριλάβει στο κοινό Ψήφισμα διαμαρτυρίας κατά την περυσινή ένστολη διαδήλωση των Ομοσπονδιών, δεν έχει ικανοποιηθεί παρά τις επανειλημμένες μας παρεμβάσεις προς όλους τους συναρμόδιους Υπουργούς της απερχόμενης Κυβέρνησης. Εν τάχει, υπενθυμίζουμε τις πετσοκομμένες λειτουργικές δαπάνες, την υποστελέχωση των Υπηρεσιών, τα ελλιπή μέσα, τις άθλιες συνθήκες εργασίας, τη μη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ για τα μισθολογικά, τη μη αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας, τη μη διαμόρφωση νέου βαθμολογίου κλπ.

Οι νέοι Κυβερνώντες οφείλουν να κάνουν πράξη τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και πρωτίστως να μην ακολουθήσουν την πεπατημένη των προηγούμενων, που θα μείνουν στην ιστορία για σωρεία αντιδημοκρατικών, αντισυνδικαλιστικών και αντιυπηρεσιακών αποφάσεων και μέτρων.

Το συνδικαλιστικό μας Κίνημα θα δώσει και πάλι το δικό του «παρών» με ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Λευκό Πύργο.

Θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, προκειμένου να επιδοθεί το Ψήφισμα με τα αιτήματά μας στον αρμόδιο Υφυπουργό.

Οι Πρόεδροι

Facebook