ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι 

 

Η ΠΟΜΕΝΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επανεντάξει στην οικογένεια της, ένα αγαπημένο και δυναμικό μέλος της θεσμικής μας εκπροσώπησης, την Ένωση Στρατιωτικών Βόλου – Μαγνησίας.

Μετά από την χθεσινή απόφαση του ΔΣ της Ένωσης, ανοίγεται ο δρόμος της εκπροσώπησης και των διεκδικήσεων για κάθε μέλος υπηρετούντα συνάδελφο του Νομού Μαγνησίας, υπό τη σκέπη της ΠΟΜΕΝΣ, όπως το καταστατικό της Ένωσης ορίζει.

Η απόφαση του ΔΣ Ένωσης Στρατιωτικών Βόλου-Μαγνησίας, δίνει τέλος στην εσωστρέφεια που συνδικαλιστικά βίωσε η εκπροσώπηση των στρατιωτικών της Μαγνησίας και ο δρόμος της προοπτικής και αισιοδοξίας, είναι πλέον γεγονός.

Έχουμε πολλά να σχεδιάσουμε μα ακόμα περισσότερα να διεκδικήσουμε χωρίς εγωισμούς και αυτοπροβολές.

Οι στρατιωτικοί που μας εξέλεξαν για την εκπροσώπηση τους, έχουν απαιτήσεις από εμάς και εμείς με τη σειρά μας, οφείλουμε να μην τους απογοητεύσουμε.

Απαξιώνουμε οτιδήποτε έχει ως σκοπό την διάσπαση του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αλλά  φυσικά τίποτα δεν μένει αναπάντητο.

Η Ομοσπονδία μας θα δίνει κάθε μέρα την μάχη για την επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους.

Συνεχίζουμε… Σαν να μην πέρασε μια μέρα…!!!

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

Facebook