ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

          Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, ανεξαρτήτως κατά πόσο ευσταθούν ή όχι δημοσιεύματα σχετικά με την νυχτερινή αποζημίωση, διαβάστε πώς επιβεβαιώνεται δύο μισή και πλέον χρόνια πριν.

         Από τις 20/2/2018, όταν οι υπόλοιποι σιωπούσαν για το θέμα της αποζημίωσης, ΜΟΝΟ η ΠΟΜΕΝΣ ενημέρωνε τους συναδέλφους μας.

https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/237-epistoli-pomens-oli-i-alitheia-gia-ti-nyxterini-apasxolisi.

        Για ακόμη μία φορά επιβεβαιωνόμαστε για την ορθότητα των κινήσεων μας, καθόσον συνεχίσαμε στις 23/11/2018, καλώντας όλους τους συναδέλφους να κινηθούν υπό τη σκέπη της Ομοσπονδίας δικαστικά με σκοπό να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. https://www.pomens.gr/enimerosi/deltia-typou/526-diekdiko-me-sovarotita-dipla-stin-thesmiki-pomens

          Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΕΣ, για έναν ολόκληρο χρόνο τελούσε σε συνδικαλιστική αφωνία από την πρώτη επιστολή της ΠΟΜΕΝΣ και μόλις τρεις μήνες μετά (!!!) από την ανακοίνωση διεκδίκησης της ΠΟΜΕΝΣ, δηλαδή στις 6/2/2019 απέτρεπε τους συναδέλφους να κινηθούν νομικά. https://www.armyvoice.gr/2019/02/nichterini-apozimiosi-poes-ochi-lefta-se-agoges-apofasi-ste/

          Η ΠΟΜΕΝΣ δεν είχε και δεν έχει την παραμικρή εξάρτηση.

          Η Ομοσπονδία κινήθηκε δικαστικά και οι διεκδικήσεις των συναδέλφων που την ακολούθησαν από την πρώτη στιγμή, θα ξεκινήσουν να εκδικάζονται στις αρχές του 2021. Υπενθυμίζεται ότι κινούμαστε δικαστικά και για το Β΄ μισθολογικό κλιμάκιο των συναδέλφων προερχόμενων από το θεσμό των ΕΜΘ.

          Δεν σταματάμε να διεκδικούμε μέσω δικαστικής οδού, που είναι το τελευταίο μέσο, για να μην χάσουν οι συνάδελφοί μας τα δεδουλευμένα τους:

Συνδικαλισμός σημαίνει διεκδίκηση για ένα καλύτερο αύριο.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)

 

anakoinosi_pomens

 

armyvoice1

 

 

Να τι είχε αιτηθεί η ΠΟΜΕΝΣ στις 20/02/18:

Facebook