ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ με Διοικητή 98 ΑΔΤΕ

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης συναντήθηκε με τον Ανώτατο  Διοικητή Φρουράς Λέσβου και Δκτη 98 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Αναστάσιο Σπανό.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό και συναδελφικό κλίμα και τα μέλη του Δ.Σ  ευχήθηκαν στον Δκτή της 98 ΑΔΤΕ υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Ακολούθησε ενημέρωση για τον σκοπό ίδρυσης της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ, τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για διάφορα θέματα που αφορούν το προσωπικό, επισημαίνοντας πως η συνεργασία με τον Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή θεωρείται υψίστης σημασίας και προτεραιότητας για την ένωση και έχει ως στόχο την επίλυση των επαγγελματικών, εργασιακών και προσωπικών προβλημάτων του προσωπικού.

Ο ΑΔΦ και Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ τόνισε πως η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, η στήριξη του προσωπικού και η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την  προστασία της υγείας του, εν μέσω και της φονικής πανδημίας του COVID-19 (Κορονοιού), αποτελεί πρωταρχικό του στόχο. και επεσήμανε πως η συνεργασία μεταξύ 98 ΑΔΤΕ και Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ. είναι απαραίτητη και προς όφελος των συναδέλφων.

Τέλος ευχαριστήσαμε τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς  για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα προβλήματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, καθώς και την πρόθεσή του για συχνή επικοινωνία, προκειμένου να αναδεικνύονται και να επιλύονται όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα των  στελεχών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευστράτιος Χαραλαμπέλλης
Υπλγός (ΤΔ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θεόδωρος Κουτσίδης
Τχης (ΑΠΒ)

 

Facebook