ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσημη συνάντηση πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών –  Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη, την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Παιδείας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών  της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ με θεσμικούς παράγοντες, προκειμένου να τεθούν θέματα αρμοδιότητας της, που απασχολούν τα εν ενεργεία στελέχη.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Ρώτας ενημέρωσε την Υφυπουργό κα Ζαχαράκη για το θέμα της συνυπηρέτησης στελεχών των Ε.Δ  με συζύγους εκπαιδευτικούς, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι δε θα υπάρξει στο μέλλον πρόβλημα στη τήρηση της συγκεκριμένης νομοθεσίας.

Επίσης τονίσθηκε η αναγκαιότητα αναβάθμισης των Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών στη βάση της πρότασης που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία και στην συνέχεια συζητήθηκε  το θέμα των μετεγγραφών φοιτητών-τέκνων στρατιωτικών.

Τέλος και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για τακτική επικοινωνία, ώστε να δίνονται λύσεις από κοινού στα προβλήματα των εν ενέργεια στρατιωτικών.              

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου
Λγος (ΠΖ)

 

Facebook