Αγαπητοί συνάδελφοι, 

 

Κλείνοντας η χρονιά και κοιτώντας απολογιστικά το 2019, είμαστε στην περήφανη θέση να δούμε την ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού μας  οργάνου στο πρόσωπο της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. 

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ στο κατώφλι του 2020, σε πλήρη τροχιά ανανέωσης, δεσμεύεται να κάνει, δυναμικά, πράξη όλους τους στόχους της – τους στόχους μας. 

Για την εκπλήρωση των στόχων μας, οδηγός και συμπαραστάτης είναι και επιθυμούμε να είναι η στήριξη όλων σας.

Για την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ συλλογικότητα είναι καταρχήν η υποδοχή, αξιολόγηση και επιδίωξη υλοποίησης όλων των θεμάτων που τίθενται. 

Ανεξάρτητα από ποιον τίθενται.

Φίλοι και πολέμιοι της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ δεν τυγχάνουν διαφορετικής αντιμετώπισης.

Είμαστε όλοι μαζί σε έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, σε έναν ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο, στοχεύοντας στην πραγμάτωση του σκοπού μας ως συλλογικού οργάνου.

Στην υλοποίηση του συλλογικού μας σκοπού. Στη διασφάλιση του συλλογικού μας συμφέροντος. 

Και για τη συλλογικότητα αυτή προτάσσουμε ως πρώτη προτεραιότητα την ενότητα. 

Ενωμένοι και επικεντρωμένοι στο σκοπό μας, έχουμε πεδίον δόξης λαμπρό, να βελτιώσουμε την επαγγελματική και οικογενειακή καθημερινότητα των συναδέλφων μας. 

Έχοντας δεδομένη τη γνώση και αδιαμφισβήτητη τη διάθεση για δουλειά, είμαστε σε θέση, ενωμένοι, να ανταποκριθούμε σε κάθε νέα πρόκληση και να θέσουμε σε συνεχή ανοδική τροχιά την προοπτική της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

Αγαπητοί μας συνάδελφοι, 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο – της δικής σας Ομοσπονδίας, της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., ευχόμαστε ολόψυχα το 2020 να φέρει σε εσάς και τους αγαπημένους σας, Υγεία και Δύναμη.  

Είθε η νέα χρονιά να είναι η αφετηρία και η λαμπρή συνέχεια μίας αρμονικής και αμφίδρομης συνεργασίας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη.

Χρόνια Πολλά

Δημήτριος Ρώτας
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

Facebook